Motion Graphics Designer

 

Om jobbet

Mediemerah söker nu dig som är en social, kommunikativ och kreativ motion designer och som inte är rädd för utmaningar, men som också känner dig bekväm i att utföra enklare uppgifter såsom att skapa grafik inför livesändningar.

Vi söker dig som är motion graphics, compositor och generalist. Du har mycket goda kunskaper i Adobe CS-suiten främst i Illustrator, Photoshop och After Effects men gärna också Premiere. Har du arbetat i Cinema 4D är det ett plus, men kunskap från annat 3D program är också värdefull.

Vem vi söker:

Du är självgående med inställningen att ”allt går att lösa” och tar ansvar för ditt arbete. Att sträva efter egen utveckling och att bidra till företagets utveckling är för dig en självklarhet.

Förutom att ha kunskap i det tekniska besitter du även ett stort grafiskt intresse och kunskap med ett skarpt öga för att anpassa stil och arbetssätt för varje projekt. Du har förmågan att fokusera på detaljer utan att tappa helhetsbilden.

Vi tror att talangfulla människor kan komma från olika bakgrunder, med olika erfarenheter och vi värdesätter mångfald på Mediemerah.

Uppdrag och ansvar:

 • Producera för olika format och digitala kanaler
 • Samarbeta tätt med våra projektledare
 • Hålla dig uppdaterad med nya trender och utvecklingar inom grafisk- och motion design
 • Planera upp din tid och driva flera projekt samtidigt
 • Leverera med högsta kvalitet inom utsatt deadline för varje projekt där kundens behov är ditt fokus

Kvalifikationer:

 • God erfarenhet av att skapa animerad film från ax till limpa
 • Stark kunskap inom Adobe CS (Illustrator, After Effects, Photoshop och gärna Premiere)
 • Erfarenhet av arbete på byrå eller produktionsbolag
 • Självförtroende att ta in dina egna idéer i projekt inom kunders brand guidelines
 • Goda färdigheter inom kommunikation och storytelling
 • Har du arbetat i Cinema 4D är det ett plus, men kunskap från annat 3D program är också värdefullt

Vad erbjuder vi dig?

Vi ger dig roliga och varierande uppdrag och sitter i ett trevligt kontor i Hammarby Sjöstad. Hos oss får du chansen att testa nya idéer, utveckla nya arbetsmetoder och vi ger alla medarbetare frihet under ansvar. Vi tror på animerad film som ett starkt kommunikationsmedel och vill hela tiden utveckla metoderna framåt och lär oss gärna av dig.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@mediemerah.com innehållandes ett personligt brev, vad du gjort samt länk till en portfolio eller showreel.

Intervjuer sker löpande och vi avser att slutföra rekryteringen så snart som möjligt.

 

För frågor kontakta Jennifer Brattsell på jennifer@mediemerah.com

OM OSS

Mediemerah är ett produktionsbolag inom live-, film- och TV-produktion. Styrkor hos bolaget är den höga tekniska kompetensen, kreativitet och mottot att allt går att lösa. Vi producerar allt från intern- och externkommunikation för företag och organisationer, livesändningar, reportage, filmproduktion och hybrid event.

Inom företaget finns multitalanger som teknikkonsulter, animatörer, stillbilds- och filmfotografer, projektledare, producenter och ljudtekniker. Dessutom jobbar vi med ett frilansnätverk om ca 15–20 konsulter.

Sedan starten 2010 har vi upplevt en kraftig tillväxtresa, och står inför ytterligare expansion och vidareutveckling.

Sök tjänsten

Vi gör urval löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningstid.