Några av våra projekt

Här hittar ni ett urval av jobb som vi gjort. Mediemerah AB är ett multikompetent produktionsbolag av rörlig bild och ljud, som hjälper företag och organisationer stärka och nå ut med sina budskap. Hos oss arbetar ett mycket kunnigt team med bred kompetens och lång erfarenhet av produktion och marknadsföring.

På Mediemerah gör vi allt från att arbeta fram idéer och skriva manus till ljud- och ljussättning, filmning, postproduktion, eventproduktion och projektledning av alla möjliga typer av projekt som har kommunikation som gemensam nämnare.

På Mediemerah har vi det mesta inom teknisk utrustning och kompetens inhouse, som man kan tänkas behöva för filmproduktion. På så sätt kan vi hålla produktionskostnaderna rimliga.

Projekten som vi på Mediemerah arbetar med sträcker sig från marknadsföringsfilmer, informationsfilmer, storbildsproduktioner, livesändningar, beställningsfilm, motion graphics och mycket mer. Vi är inte rädda för att anta svåra utmaningar och prova nya tillvägagångssätt. Vi utvecklas ständigt!

Mediemerah AB har över 10 års erfarenhet och vi arbetar alltid nära våra kunder, för det är tillsammans vi kan skapa magi!