Vi är videokommunikatörer

Experter på livesändningar, eventteknik och filmproduktioner.

Som specialister på webb-tv ser vi till helheten

Ett lyckat filmprojekt är oftast en fantastisk idé och en välproducerad film. För oss handlar det också om att nå rätt målgrupp. Det är därför vi kallar oss videokommunikatörer.
Mediemerahs producenter jobbar aktivt med strategi för att innehåll, genomförande och distributionskanal ska ge så många tittare som möjligt - oavsett om det innebär en mer välinformerad personal, bra täckning i press eller mer långsiktigt varumärkesarbete.

Vår vision är att alla företag skall ha kvalitetswebb-TV på sin hemsida. Vi erbjuder därför komplett webb-TV produktion till rimligt pris. Vi tar hand om allt för dig: manus, inspelning, redigering, grafik, musik, speaker, lagring på server, streaming och integration med din webbplats. Du får alltihop till ett fast och bra pris.

Inget uppdrag har hittills varit för komplicerat eller svårt för oss. Vi gör över 100 uppdrag om året inom våra tre affärsområden livesändning, eventteknik och filmproduktion. Du kan läsa mer om dem här på sajten. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller idéer du vill bolla.

Andreas Holmgren
VD, MedieMerAH AB

Vi som jobbar här

Mediemerahs team består av trevliga och glada kommunikatörer. Kontakta oss eller kom in på en kopp kaffe!

VD och Exekutiv Producent
Andreas Holmgren
COO
Mattias Vahlne
+46 702 34 45 50
Producent
Erik Zidén
+46 735 64 05 07
Motion Designer
Nikkie Zinn
Producent
Anna Eriksson
Producent
Viktor Annerstål
+46 704 33 99 38
Produktionsledare
Boris Vergara Alvarez
Producent
Otto Norin