Mediemerah är ett produktionsbolag som verkar inom olika delar av film- och TV-branschen. Vi producerar livesändning för webb och TV samt video för intern- och extern kommunikation. Bland våra kunder finns både statlig verksamhet, privata företag samt event- och reklambyråer. Vårt material landar bland annat i TV, webb, storbildsskärmar och t.ex. som visuellt budskap i en padda eller telefon.

Vi söker nu dig som är en multitalang!

Du filmar med stor som liten kamera, har kunskap inom motion graphics, compositing och grading. Du har mycket goda kunskaper i Adobe CS främst i Photoshop men också i Premiere och Illustrator. Du får gärna ha jobbat med livesändning och multikameraproduktion.

Du har inte bara koll på det tekniska inom filmproduktion utan är även formstark och har ett öga för vad som fungerar i projekten du jobbar i. Vi ser gärna att du haft kund- eller budgetansvar och förstår kundens kommunikativa eller affärsmässiga behov.

Du bör ha minst 3 års erfarenhet av producentrollen.

Vi tror att du är en person som känner dig säker i en TV, event och filmmiljö. Du har en vana av att leda projekt i olika storlekar och kan identifiera olika intressenter i dessa projekt och dess unika behov. Din kommunikationsförmåga i så väl tal som skrift är mycket god och du har tidigare haft resurs- och budgetansvar i dina projekt.

Vi värderar personer som vill utveckla processer, flöden och sig själva. Du söker lätt upp egen information och lär du dig nya saker. Du är självgående, initiativtagande noggrann och uthållig.

Vi arbetar under parollen “allt går att lösa” och vill så klart att du också har den inställningen. Du är självgående och orädd att åta dig nya utmaningar.

Vi erbjuder dig roliga uppdrag från New York till Malmö, och utgår från trevligt kontor i Hammarby Sjöstad. Hos oss får du chansen att testa nya idéer, utveckla nya arbetsmetoder och får frihet i din arbetssituation.

Skicka din ansökan till jobb@mediemerah.com där du berättar vem du är, vad du gjort samt länk till en portfolio eller showreel. Tjänsten avser i första hand en visstidsanställning med möjlighet till fast anställning. Intervjuer sker löpande och vi avser att slutföra rekryteringen inom kort.

Som person är du en slutförare, du drivs av att lösa eventuella problem som dyker upp på vägen mot målet och räds inte en utmaning. Du leder dina projekt efter en projektplan och sätter själv den struktur som skall skapa eftersökt resultat. För att lyckas i rollen har du mycket god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga nätverk och planerar din tid optimalt för att möta satta deadlines. Du gör att detta med ett leende på läpparna efter som du älskar utmaningar.

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning.
  • Placering: Hammarby Sjöstad
  • Kontaktuppgifter: jobb@mediemerah.com eller 0702344550 (Mattias)
  • Sök tjänsten genom att maila: jobb@mediemerah.com Vi gör urval löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningstid.

Om Mediemerah

Mediemerah AB är ett produktionsbolag som hjälper företag och organisationer att stärka sina budskap med hjälp rörlig bild och ljud. På Mediemerah arbetar ett gäng multikompetenta medarbetare med lång erfarenhet av produktion och marknadsföring. På Mediemerah producerar vi årligen hundratals liveproduktioner och filmer för våra kunder.

Mediemerah är ett företag som sedan start för 10 år sedan Etablerat sig på marknaden med gott renommé och utgörs av kreativa och multikompetenta medarbetare. Bolaget består idag av cirka 8 heltidsanställda.

Din förfrågan på uthyrning kommer behandlas av Mediemerah och du kontaktas så fort din förfrågan är processad. Avvisa