LIVESÄNDNING

Vi har jobbat med livesändning sedan 2000-talets början och har genom att ligga i teknikens framkant, med trygghet och säkerhet genomfört flera hundra livesändningar per år. Vi vet att livesändningar kan kännas tekniskt komplicerade och ibland lite läskiga. Vi är däremot oerhört trygga i vår leverans till dig efter så många års erfarenhet.

Dagens teknik möjliggör livesändning från telefon, padda eller dator med specialmjukvara. Vi kan använda speciell sändningsutrustning som både kan bildproducera, spela in varje kamera separat och även sända till multipla webb-tv spelare/plattformar. Eller kanske det krävs en TV-studio eller OB-buss där vi kan sända både till linjär-TV och webb-tv? Som ni hör är valmöjligheterna många. Vi jobbar över alla plattformar och med teknik anpassad efter projektets behov.

Några urval av livesändningar

Vi har livesänt sporthändelser på arenor över hela Sverige. Cykelvasan från Sälen till Mora, företagsevent från små och stora konferensanläggningar, idrottsarenor och självaste Centralstationen i Stockholm. Vi har ännu inte stött på något som varit för komplicerat.

Kolla in vårt filmrum på Vimeo!

I vårt videorum på Vimeo har vi många exempel på filmer vi producerat. Kika in och låt dig inspireras.

Din förfrågan på uthyrning kommer behandlas av Mediemerah och du kontaktas så fort din förfrågan är processad. Avvisa