Filmproduktion

Filmproduktion är vårt samlingsnamn när vi gör reklamfilm, interna och externa filmer från er verksamhet, produktpresentationer, pedagogiska animationer eller animeringar till ett event eller en gala.

Även om filmerna vi gör har ett anpassat budskap är vårt mål att film ska beröra. Kanalen är viktigare än någonsin. Var befinner sig er målgrupp? Är det linjär TV eller Instagram som är den primära kanalen för just era tittare?
De senaste 10 åren har film på internet eller webb-tv blivit det som mottagaren lättast tar till sig. Ska VD’n ha ordet eller behöver kunderna förstå vilka fantastiska medarbetare ni har?
Snabbt, proffsigt och effektivt gör vi en VD-intervju eller enkätfrågor till medarbetarna eller skapar ett helt koncept för intern-TV programmet som publiceras via intranätet.

Möjligheterna med filmproduktion är obegränsade och vi hjälper dig utifrån din budget skapa bästa möjliga resultat med relevant innehåll.

Några urval av filmproduktioner

Möjligheterna med filmproduktion är obegränsade och vi hjälper dig utifrån din budget skapa bästa möjliga resultat med relevant innehåll. Här är några exempel på filmproduktioner vi gjort.

Kolla in vårt filmrum på Vimeo!

I vårt videorum på Vimeo har vi många exempel på filmer vi producerat. Kika in och låt dig inspireras.

Din förfrågan på uthyrning kommer behandlas av Mediemerah och du kontaktas så fort din förfrågan är processad. Avvisa