Vi är videokommunikatörer

Experter på livesändningar, eventteknik och filmproduktioner.

Som specialister på webb-tv ser vi till helheten

Ett lyckat filmprojekt är oftast en fantastisk idé och en välproducerad film. För oss handlar det också om att nå rätt målgrupp. Det är därför vi kallar oss videokommunikatörer.
Mediemerahs producenter jobbar aktivt med strategi för att innehåll, genomförande och distributionskanal ska ge så många tittare som möjligt - oavsett om det innebär en mer välinformerad personal, bra täckning i press eller mer långsiktigt varumärkesarbete.

Vår vision är att alla företag skall ha kvalitetswebb-TV på sin hemsida. Vi erbjuder därför komplett webb-TV produktion till rimligt pris. Vi tar hand om allt för dig: manus, inspelning, redigering, grafik, musik, speaker, lagring på server, streaming och integration med din webbplats. Du får alltihop till ett fast och bra pris.

Inget uppdrag har hittills varit för komplicerat eller svårt för oss. Vi gör över 100 uppdrag om året inom våra tre affärsområden livesändning, eventteknik och filmproduktion. Du kan läsa mer om dem här på sajten. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller idéer du vill bolla.

Andreas Holmgren
VD, MedieMerAH AB

Vi som jobbar här

Mediemerahs team består av trevliga och glada kommunikatörer. Kontakta oss eller kom in på en kopp kaffe!

VD och Exekutiv Producent
Andreas Holmgren
Andreas brinner för kommunikation i rörligt format. Den passionen delas med äventyr och snösport. Med löparskorna eller cykeln river han gärna av en snabb runda på stigarna vid Hellasgården utanför Stockholm. En norrlänning som gillar att flyga helikopter.
COO & Exekutiv Producent
Simon Häggblom
Simon är spindeln i nätet som månar om allas välmående. Han har diger erfarenhet av medieproduktion, marknadskommunikation, projektledning, systeminstallation och kundvård. Han arbetar nära kunden med strategiskt och operativt arbete gällande kommunikation. Simon gillar träning och matlagning och en gång i tiden spelade han pojkallsvenskan i fotboll.
Producent
Erik Zidén
Erik är en multikompetent triatlet som är lika snabb och tekniskt kompetent i redigeringen eller bakom kameran som i simbassängen på cykeln och på löparbanan. Med många års erfarenhet inom TV styr och skräddarsyr han era projekt med perfektion och med glimten i ögat.
Motion Designer
Nikkie Zinn
Nikkie är en snabblärd generalist och karaktärsanimatör som med snabba fingrar och ett småländskt lugn trollar fram grafik efter era önskemål. Spenderar resterande av tiden att lära sig karaktärsdesign eller med något nördigt som han själv beskriver sig.
Producent
Anna Eriksson
Anna ser till att vara kreativ i allt hon tar sig an, vare sig det är ett manus, en budget eller ett invecklat körschema. Som organisatör är hon lyhörd mot kunder och strävar efter att din film eller ditt event skall vara en fantastisk upplevelse både på plats eller vid skärmen. Du kan lita på att Anna gör sitt yttersta för att ro ett projekt i hamn.
Project & Technical Manager
Philip Carlsson
Junior Producent
Viktor Annerstål

Kolla in vårt filmrum på Vimeo!

I vårt videorum på Vimeo har vi många exempel på filmer vi producerat. Kika in och låt dig inspireras.

Din förfrågan på uthyrning kommer behandlas av Mediemerah och du kontaktas så fort din förfrågan är processad. Avvisa